Ipsos Online Panel - JobApplication

Želite li biti dio Ipsos anketarske mreže i mreže ispitanika?

Prijavite se putem kontakt obrasca!

* Polje je obavezno


Osnovni podaciSamo za učenike i studente

Strani jezici (aktivno poznavanje u govoru i pismu)

Posjedujete li:

Potvrđujem točnost upisanih podataka, te dajem suglasnost za korištenje istih u svrhu suradnje pri istraživanju tržišta voditelju obrade IPSOS d.o.o., sa sjedištem na adresi Šime Ljubića 37, 21 000 Split, Republika Hrvatska, OIB: 01710734686. Dostavljeni podaci bit će pohranjeni kod Agencije Ipsos maksimalno 24 mjeseca od dana prestanka suradnje suradnika i Agencije, nakon čega će biti trajno brisani.

U cijelosti sam upoznat/upoznata sa svim svojim pravima koja imam temeljem primjenjivih propisa u vezi sa zaštitom osobnih podataka Više

Posao za koji se želim prijaviti (moguće više) *

Informacije o svim ključnim detaljima i fazama ovog posla možete pogledati i poslušati na sljedećem videu: https://youtu.be/4HphgmmGAxc

Istraživanja se periodično provode na frekventnim lokacijama u gradu na način da se zaustavljaju slučajni prolaznici te anketiraju u obližnjem prostoru. Najčešće provodimo tematski različita istraživanja uz istovremeno testiranja proizvoda ili usluga.

Provođenje istraživanja pozivanjem na telefonske linije putem sustava agencije uz korištenje Interneta. Za rad se koristi vlastita oprema (računalo, Internet veza, slušalice).

Iz prostorija agencije u Splitu, Šime Ljubića 37; provođenje različitih istraživanja putem telefona. Unos podataka se radi po potrebi.

Transkripti se izrađuju za interne potrebe agencije, za analizu fokus grupa i dubinskih intervjua gdje ispitanici razgovaraju na određenu temu uz pratnju moderatora. Iz audio ili video zapisa se razgovor pretvara u tekst.