Ipsos Online Panel - Učestala pitanja

Učestala pitanja


Detalji o Ipsosu

Ipsos je specijalizirana agencija za istraživanje tržišta osnovana u Hrvatskoj i dio je Ipsos međunarodne grupe. Detalji o Ipsosu su: Ipsos d.o.o., Budmanijeva 1, 10000 Zagreb. Ipsos radi u skladu s pravilima ICC/ESOMAR i povezanim regulacijama i uputama. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi Ipsosa, možete nas kontaktirati putem e-maila, na sljedeću adresu: online.hr@mg.ipsosadria.com

Što je Ipsos Online panel?

Kao član Ipsos Online panela primate na svoju email adresu ili mobitel u različitim vremenskim razmacima pozive na sudjelovanje u anketama. Na taj način imate mogućnost izraziti svoje mišljenje o različitim aktualnim temama. Istovremeno, za svaku anketu ispunjenu u cijelosti dodjeljujemo bodove koje kasnije možete zamijeniti za različite poklon bonove. Članstvo u panelu je potpuno besplatno, a Vaše odgovore i podatke tretiramo strogo povjerljivo, u skladu s općim smjernicama kodeksa za istraživanje trižišta ESOMAR (European Society for Opinion and Marketing Research).

Koje prednosti imam kao član panela?

Za svaku u cijelosti ispunjenu anketu dodjeljujemo Vam određeni broj bodova. Kad skupite određeni broj bodova dobivate poklon bon na vašu kućnu adresu. Članstvo u Ipsos Online panelu je potpuno besplatno. Ne postoji nikakva obveza sudjelovanja u anketama Vaše se podatke i odgovore tretira strogo povjerljivo u skladu s ESOMAR standardima.

Za što dobivam bodove?

Za ispunjavanje profilirajućih upitnika, za svaku u cijelosti ispunjenu anketu, i dovođenje novih članova u panel. Više o sustavu bodovanja je na stranici SUSTAV BODOVANJA .

Je li moje članstvo u Ipsos Online panelu besplatno?

Vaše članstvo u Ipsos Online panelu u svakom je trenutku potpuno besplatno.

Kako se mogu odjaviti iz Ipsos Online panela?

Ako više ne želite dobivati pozivnice za sudjelovanje u anketama, i ne želite biti naš član, molimo Vas da kliknete na link "OTKAZIVANJE ČLANSTVA" na Vašim korisničkim stranicama ili možete poslati poruku KORISNIČKOJ PODRŠCI ili na online.hr@mg.ipsosadria.com . Nakon odjave više nećete primati mailove od Ipsos Online panela.